Κατσαρόλας (19)

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 08:39

Carbonara με τρία υλικά

Γράφτηκε από τον

Στο παρελθόν είχα φτιάξει τις Πατάτες αλά κρεμ με Μανιτάρια. Με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε να φτιάξουμε και την carbonara, ειδικά αν προσθέσουμε στη συνταγή ένα λουκάνικο από τόφου. Είναι εύκολο και απλό, απλά το μοιράζομαι μαζί σας σε περίπτωση που δεν το έχετε σκεφτεί. Είναι πραγματικά αποκάλυψη!

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 11:30

Ρεβύθια λεμονάτα

Γράφτηκε από τον

Η μαμά μου πάντα μαγείρευε τα ρεβύθια λεμονάτα, ο μπαμπάς μου πάντα τα ήθελε κοκκινιστά, οπότε και του έβαζε λίγα σε ένα κατσαρολάκι με σάλτσα. Εγώ από κεκτημένη ταχύτητα "έμαθα" το καμάρι μου να τα τρώει κοκκινιστά. Σήμερα όμως επαναστάτησα και τα έκανα λεμονάτα και είχαν μεγάλη επιτυχία!

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 21:27

Ντολμάδες με αμπελόφυλλα

Γράφτηκε από τον

Ποιος μαγειρεύει ντολμαδάκια μέσα στο χειμώνα; Κι όμως, είναι τόσο νόστιμα, που παρόλο που φτιάχνω και λαχανοντολμάδες, μου αρέσει να φτιάχνω κι αυτά. Συνήθως, έχω στην κατάψυξη ζεματισμένα φύλλα από το καλοκαίρι. Μπορείτε όμως όλοι να βρείτε σε βαζάκια στην αγορά. Μοναδικός μεζές και νόστιμο φαγητό, τα ντολμαδάκια είναι εξαιρετικά.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 21:02

Κόκκινα φασόλια με μανιτάρια και πιπεριές

Γράφτηκε από τον

Προσπαθούσα να δημιουργήσω ένα φαγητό σαν "σπετσοφάι". Νομίζω αυτή  η συνταγή είναι αρκετά κοντά. Όπως και να ΄χει είναι νόστιμη.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 19:47

Κουνουπίδι γιαχνί

Γράφτηκε από τον

Δεν ξέρω σε τι εκτίμηση έχετε το κουνουπίδι, στην κοκκινιστή μορφή του πάντως είναι αποκάλυψη.

Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 20:04

Φακόρυζο

Γράφτηκε από τον

Είτε σερβιρισμένο με τις φακές σαν σάλτσα, είτε ανακατεμένα σαν ριζότο, το φακόρυζο είναι μια νόστιμη επιλογή, ειδικά όταν μας έχουν απομείνει λίγες μαγειρεμένες φακές.