Μαγειρευτά (46)
Οι σούπες λαχανικών, στις οποίες έχω αναφερθεί και στο παρελθόν, είναι ένα απολαυστικό και θρεπτικό φαγητό, το οποίο δεν έχει κανένα περιορισμό στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Σήμερα, μαγείρεψα τη σούπα με ένα διαφορετικό τρόπο για να είναι ακόμα περισσότερο θρεπτική, να μη χάσουμε πολύτιμες βιταμίνες αλλά να ικανοποιήσουμε κι «έναν απαιτητικό πελάτη». Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Ποιος μαγειρεύει ντολμαδάκια μέσα στο χειμώνα; Κι όμως, είναι τόσο νόστιμα, που παρόλο που φτιάχνω και λαχανοντολμάδες, μου αρέσει να φτιάχνω κι αυτά. Συνήθως, έχω στην κατάψυξη ζεματισμένα φύλλα από το καλοκαίρι. Μπορείτε όμως όλοι να βρείτε σε βαζάκια στην αγορά. Μοναδικός μεζές και νόστιμο φαγητό, τα ντολμαδάκια είναι εξαιρετικά.
Με μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς άπειρες συνταγές για πατάτες αλά κρέμ σε συνδυασμό με πολλά άλλα υλικά. Για τη δική μου εκδοχή χρησιμοποίησα μόνο μανιτάρια και καθόλου κρέμα και τυριά. Είναι εύκολη και απλή συνταγή και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο μαγείρεμα. Ας το φτιάξουμε λοιπόν.
Στη δημοσίευση αυτής της εύκολης κατά τα άλλα συνταγής έχω προσθέσει κάποια σημαντικά στοιχεία για την βιταμίνη Α.
Κόκκινα φασόλια με μανιτάρια και πιπεριές
Γράφτηκε από τον vegan to beΠροσπαθούσα να δημιουργήσω ένα φαγητό σαν "σπετσοφάι". Νομίζω αυτή η συνταγή είναι αρκετά κοντά. Όπως και να ΄χει είναι νόστιμη.